PHP programmeur gezocht
Wie zoeken wij? Direct reageren! Vertel het door!  
 
 
php MySQL debian  
 

  Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar professionele ervaring met ontwikkeling in PHP 5.x
  • Ruime ervaring met relationele databases in MySQL 5.x
  • Een gestructureerd object georienteerd programmeer kennis
  • Goede kennis van (x)HTML, CSS, Javascript, jQuery en AJAX
  • Ervaring met Debian Linux (shell) is een pré
  • Ervaring met Symfony, Zend Framework is een pré
  • HBO werk- en denkniveau

  Wat bieden wij?

  We bieden een uitdagende baan waarin je volop kansen hebt om je te ontwikkelen en mee te groeien binnen een sterk groeiend bedrijf bedrijf. We zijn trots op ons werk en mogen uiteenlopende en uitdagende projecten ontwikkelen voor onze opdrachtgevers waar jij deel uitmaakt. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in een kleine organisatie met een informele werksfeer, leuke en gedreven collega’s met passie in hun werk en dat je er plezier aan beleeft om de laatste ontwikkelingen op het internet te volgen. Door onze kleinschaligheid heb je veel rechtstreeks contact met klanten en relaties.

  Salariëring is marktconform, afhankelijk van opleiding, capaciteiten en ervaring. We lunchen samen en vrijdagmiddag is het snackdag (fastfood, snackbar, Surinaams, Indonesisch of supergezonde broodjes).

  Over Mindwarp creative internet solutions

  Mindwarp is een creatief online webbureau gespecialiseerd in concepting, design en ontwikkeling van creatieve websites, webshops, webapplicaties en online campagnes. Met ons team van professionele webdesigners en technische programmeurs creëren wij mooie en uitdagende projecten voor onze klanten/opdrachtgevers. Altijd op zoek naar de laatste technologische mogelijkheden om die toe te passen om onze creatieve ideeën te realiseren. Voor ons en voor de klant!

  Wat maken wij zoal?
  Wij ontwikkelen maatwerk websites, webshops, content management systemen, mini games, actie-/microsites, lead geörienteerde campagnes, landingpages, banners, interactieve digitale folders/brochures, nieuwsbrieven ... kortom alles op het gebied van online!

  Kijk voor meer informatie op onze website www.mindwarp.nl

  Direct reageren? Klik hier...